Okulumuz Hakkında

Baştepe İlkokulu
Baştepe Köyü Sandıklı/AFYONKARAHİSAR
(272) 519 80 41
0
https://bastepeio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli değerlerini benimsemiş, bilgiyi iyi kullanabilen, öğrenmeyi öğrenmiş ve yeni bilgiler öğrenmeye istekli, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, kendisine, ailesine, milletine, tarihine ve insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendisi ve çevresi ile barışık bireyler olarak; öğrencileri bir üst öğrenime hazırlamaktır.

MİSYON

Kişisel ve toplum ihtiyaçları için gerekli bilgi ve becerileri almış, Milli değerlerini, kültürünü ve ilkelerini benimsemiş; hoşgörülü, girişimci ve çevresiyle bütünleşebilen, sağlıklı toplum oluşturma düşüncesini benimseyen, nitelikli insan yetiştirmeyi hedefleyen; bir eğitim hizmeti vermek.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :32
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Öğretim Şekli

Tam gün eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08:40 - 14:40

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Afyonkarahisar İl merkezine uzaklığı 65 km´dir. Sandıklı İlçe merkezine uzaklığı 13 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyün 1980 yılından önceki adı Murtad´dır. Murtad dede diye bilinen kişinin bu köyü kurduğu düzenlenmiştir. Düğünlerde gelin inme törenlerinde, asker uğurlamalarında mezarın etafında dolaşılmaktadır. Köyün şimdiki adı olan ´´Baştepe´´ köyün batısındaki tepenin ilk adıdır. Bu tepe aynı zamanda firigya lılardan kalma bir höyüktür. Bu tepe üzerinde bulunan evler koruma altına alınmıştır

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları